Lietuviškoje blogosferoje surasti vaikiną ne taip jau ir lengva – tinklaraštininkai vyrai čia vis dar retenybė. Tad radusi tokį, iškart užsimaniau rekomendacijų. Lukas – dar jaunas, daug žadantis, savitą stiliaus pojūtį turintis vaikinas. Jo „Keep moving forward“ pripildytas puikių autoriaus derinių bei kitų smagių dalykėlių. Juk visada įdomu paslapčia užsukti į vaikinų blogus ir paganyti akis…
Lukas rekomenduoja
Vasaros must-have
„Kad ir kaip nuobodžiai skambėtų, mano vasaros būtinas atributas – tai tamsūs akiniai. Vasarą tvankiose miestų gatvėse dažnai norime pasislėpti nuo saulės, tad jie čia tikrai pravers”.
Vyriško stiliaus pavyzdys
„Brian Sawaca iš tinklaraščio „He spoke style” (Jis kalbėjo stiliumi, – vert.). Jis labai vyriškas, elegantiškas, bet visada su žaismingu ir sudominančiu prieskoniu”.
Brand‘as, kuris niekada neapvilia
„COS“.
Mados namai
„Ermenegildo Zegna“.
Užburiantis kvapas
„ISSEY MIYAKE „L’eau d’Issey pour Homme“. Mėgstu gaivių prieskonių ir medienos aromatą. Išties elegantiškas ir natūralus kvapas“.
Kvapą gniaužianti knyga
„H.Lee „Nežudyki strazdo giesmininko“. Manau, tai knyga, kurią nors kartą perskaityti turi visi“.
Detalė stiliui pagyvinti
Stilingas laikrodis – jis, galima sakyti, kiekvieno vaikino įvaizdžio būtinybė.
Vieta, į kurią norisi sugrįžti
La Clé – restoranas Klaipėdoje. Tikriausiai geriausia vieta Vakarų Lietuvoje. Malonu čia sugrįžti dėl neapsakomo jaukumo ir maisto, dėl kurio norisi mirti!
Produktas grožiui
Kremas po skutimosi? Manau, jog tai vienintelė tikrai reikalinga vyrų grožio priemonė.
Gaivus receptas
Ypač vasariškas ir lengvas desertas draugų susitikimams. Putojančio vyno ir uogų želė.
Reikės:
– 12 g želatinos;
– 50 ml vandens;
– putojančio vyno (skaniau saldus);
– 4 šaukštų cukraus;
– įvairiausių uogų saujos.
Želatiną sudėję į dubenėlį užpilame 50 ml vandens ir leidžiame išbrinkti. Putojantį vyną kartu su cukrumi kaitiname ant nedidelės ugnies, kol cukrus ištirpsta. Į šiltą vyną supilame želatiną. Visą masę išpilstome į taures ir įdedame uogų. Dedame į šaldytuvą ir laukiame kol sustings.
Bon Appetit!