Menu
 
 

Netradicinė meno ir maisto sintezės vakarienė po atviru dangumi

2016 08 11  14:02  |  Aktualijos

Vakarienė Menų Spaustuvėje

Nuotraukos: organizatorių archyvas.

Jau šiandien „Menų spaustuvė“ kieme susijungs įvairūs kulinariniai skoniai. Konceptualios vakarienės metu svečiai galės ne tik pasimėgauti kruopščiai suplanuotu vakaro meniu, bet ir grožėtis Vilniaus stogų panorama, žvaigždėmis danguje.

Vakarienės „Menų spaustuvėje“ po atviru dangumi metu svečių laukia išties nauji potyriai. Renginio sumanytoja kulinarinė studijos „Čiop Čiop“ vadovė Urtė Mikelevičiūtė tikina, kad didelė reikšmė bus skirta ir renginio estetiniam vaizdui, muzikai, gėrimams.

Degustacinės vakarienės

Patiekalus gamins talentingi šefai – Mantas Dobradziejus, kuris šiuo metu dirba restorane „Sofa de Pancho“, bei nepriklausomas šefas, dirbantis studijoje „Čiop Čiop“, Jure’as Glumacas. Virtuozų patirtis tarptautinėje virtuvėje leis svečiams pasidžiaugti ypatingu, neįprastu meniu. „Kaip ir visur kitur, vakarienėje taip pat svarbus konceptualumas. Maistas bus susijęs su didžiaisiais geografiniais atradimais. Kiekvienas patiekalas inspiruotas dviejų ar net trijų tautų ryšių. Dar pavasarį šiame kiemelyje pristatymas naujas gatvės meno kūrėjo Antano Dubros piešinys. Dekoracijas ir nuotaiką derinsime ir prie jo“, – atskleidžia U. Mikelevičiūtė.

Degustacinės vakarienės

Atvykusieji skanaus autentišką slovėnišką gaspačo, itališkos ir japoniškos pastos interpretaciją „Sabonara“, degintą skumbrę su miso „čimičiuri“ padažu, jaučio kulninę su žaliosiomis papajų salotomis. Desertui lauks „Mont d’Or“ sūrio pyragas su pasiflorais.

„Degustacinės vakarienės Vilniuje tapo populiariu reiškiniu, tad bandysime vakaro svečius nustebinti ne tik skoniu. Išskirtinę vakaro nuotaiką garantuos ir renginio vieta – bohemiška dvasia alsuojantis „Menų spaustuvės“ kiemas“, – intriguoja viena iš vakaro sumanytojų.

Iki pasimatymo ČIA!

Degustacinės vakarienės Vilniuje


Komentuok:




*



Reklama